Flydende produkter

Grunder og klæbemidler til taglægning

Apurit lagerfører en række grundere og klæbemidler til brug ved lægning af tagpap / membraner.

Icopal Asfaltgrunder

Et tyndtflydende produkt, der består af koldflydende asfalt og mineralsk terpentin. Grunderen anvendes i forbehandlingen af overflader, inden der skal påsvejses tagpap.

Når du bruger Icopal Asfaltgrunder, skal underlaget være tørt og rengjort. Asfaltgrunder påføres med kost eller rulle.

Icopal Tagpapklæber

En asfaltklæbemasse der er tilsat fibre og klæbeforbedrer. Tagpapklæber anvendes til at klæbe og tætne overlæg mellem to lag underpap.

Bruges Icopal Tagpapklæber, skal underlaget være tørt og rengjort. Tagpapklæber påføres med en grovtandet spartel.

Akameric Klæbemiddel

Akameric 1010 er et opløsningsmiddelfrit, 1-komponent, fugthærdende, modificeret polymerklæbemiddel. Den hærdede fugemasse har enestående holdbarhed og kan tåle gentagne udvidelser og sammenpresninger.

Klæbemidlet har en glimrende vedhæftning på aluminium, rustfrit stål, polyesterpulverbelægninger, beton, zink og mange andre gængse byggematerialer. Der kan kræves grunding på visse overflader for at opnå optimal vedhæftning.

Samarbejdspartnere

Icopal er en international virksomhed, grundlagt i 1876. Virksomheden er Europas førende leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner, herunder især tagløsninger.

Icopal har mere end 3.500 medarbejdere og 35 produktionssteder og mere end 95 kontorer i Europa, Nordamerika og Asien.

A-Trading Fugekemi A/S er forhandler en række fugemasser. Virksomheden blev grundlagt i 1974 og bliver nu drevet af anden generation.

APURIT A/S
Blæsbjergvej 54
8722 Hedensted

+45 5614 4020
apurit@apurit.dk
CVR 32664202

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.