Isolering

Stort udvalg af tagisolering

Apurit lagerfører produkter fra Rockwool og Paroc og kan levere materialerne fra dag til dag. Derudover forhandler vi produkter fra Jackon og Isover.

Vi forhandler og lagerfører naturligvis også Rockwools nyeste produkt, TOPROCK.

Vores medarbejdere hjælper dig med at beregne dine opgavers materialeforbrug. Kalkulationsafdelingens medarbejdere benytter altid de nyeste beregningsprogrammer, hvilket sikrer de mest korrekte og professionelle beregninger.

Samarbejdspartnere

ROCKWOOL® er blandt verdens førende inden for isoleringsindustrien. Virksomheden beskæftiger 11.000 medarbejdere og har hovedsæde i København.

ROCKWOOL koncernen er verdens førende leverandør af isoleringssystemer baseret på stenuld.

Paroc Group er en international producent af stenuldisolering med hovedkontor i Finland. Parocs brede program indenfor bygningsisolering indeholder alt lige fra teknisk isolering til akustikprodukter.

Paroc var de første til at lancere såvel koncepter for lavenergihuse som avancerede koncepter for omkostningseffektive energirenoveringer.

Jackon-gruppen er en norsk-ejet koncern med hovedkontor i Fredrikstad, Norge. Virksomheden er førende leverandør af isolering og emballage i ekspanderet (EPS) og ekstruderet (XPS) polystyren til byggebranchen og industrien.

Jackon ISO 9001:2008 certificeres og kan dermed dokumentere en ensartet kvalitet i alle led, fra produktudvikling, ordrehåndtering, produktion og levering.

ISOVER har en række søstreselskaber i Saint-Gobain-koncernen i Danmark, der producerer og distribuerer materialer til den danske byggebranche.

Saint-Gobain har 2.400 medarbejdere i Danmark fordelt på en række virksomheder.

APURIT A/S
Blæsbjergvej 54
8722 Hedensted

+45 5614 4020
apurit@apurit.dk
CVR 32664202

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.