Kvalitetsløsninger til dansk byggeri

- præcis kalkulation og levering

Apurit leverer kvalitetsløsninger til dansk byggeri – og har gjort det siden 1971. Faglig stolthed, professionalisme og langvarige kunderelationer er drivkraften og ånden i virksomhed.

Rådgivning af fagfolk

Virksomheden har som mål, at være den førende leverandør af tagmaterialer til professionelle tagdækkermestere i hele Norden. Apurit ejes og drives af Ole, Gert og Jørgen, der købte virksomheden i 2003.

De tre indehavere har tilsammen mere end 75 års erfaring i byggebranchen. Det betyder, at du får rådgivning på et højt fagligt niveau af uddannede fagfolk. Og det gør, at du kan løse dine opgaver til den rigtige pris og med det bedste resultat for din kunde.

Hurtig og præcis kalkulation, levering og opmåling

Vi brænder for at gøre det nemt for dig. Gennem hele processen. Når du vælger os, får du rådgivning af en fagmand.
Når du ønsker et tilbud fra Apurit, beregner vi hurtigt og præcist hvilken individuel løsning, der er den rette ud fra dine tegninger.

Har du brug for hjælp, tager vi gerne med ud til dine kunder for at måle op og lave tegninger, så du kan få en hurtig og præcis kalkulation på opgaven.

Med dag til dag levering opleves stor fleksibilitet. Og opstår der et akut behov, rykker vi ud hurtigst muligt, så kundens løsning kan leveres til aftalte tid..

SE KONTAKTPERSONER


 

SUPPORT?

Har du brug for hjælp, så kontakt os.
Vi hjælper dig med at finde og beregne den rigtige løsning.

Tlf. 5614 4020

APURIT A/S

Blæsbjergvej 54 | DK-8722 Hedensted
Tlf. +45 5614 4020 | Fax +45 7674 4120
apurit@apurit.dk | CVR 32664202

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.