VI GIR DIG KOMPETENCERNE

FAGLIGHED

Vi stiller vores høje vidensniveau og faglighed til rådighed for dig så du skaber lige nøjagtig den tagløsning din kunde ønsker.

SERVICE

APURIT hjælper dig med kalkulation og tilpasning af tagløsninger, så du leverer den mest optimale tagløsning ud fra de givne krav og parametre.

KVALITET

Vi står på mål for vores højkvalitetsprodukter igennem partnerskaber med en række af verdens mest kvalitetssikre brands.

PRODUKTER OG LEVERING

APURIT tilbyder tagpap, tagmaterialer samt flisefødder til opklodsning til tagterrasser. For alle områder gælder det at vi tilbyder kalkulation, hjælp til opmåling samt vejledning i netop den løsning du ønsker for din kunde. Vores flisefod kan du anvende på tagterrasser med fliser og brædder.

Vi leverer dag-til-dag på alle vores lagerførende produkter faktisk kan alle tag-materialer og tagpap leveres med kran direkte på taget. Desuden pakker vi ordren efter dit ønske og i netop den mængde, som skal anvendes.

APURIT ER MED DIG HELE VEJEN, HVIS DU ØNSKER DET

Vi har fokus på de langvarige kunderelationer og med APURIT som samarbejdspartner får du direkte adgang til vores erfaring, faglighed og kompetencer. Det er vigtigt for os, at vores kunder har succes med deres tagløsninger, og at vi sammen skaber gode resultater.

Vores uddannede fagfolk står parat med kompetent vejledning og vi involverer os gerne i hele byggeforløbet. Vi er med både i opstartsfasen, under byggeprocessen på byggepladsen, og når byggeriet står færdigt, så opgaven løses effektivt, professionelt og skaber størst mulig værdi for både dig og din kunde.

Det hele startede på et tag……

Gert W. Nielsen og Jørgen Albrechtsen har i mange år arbejdet sammen inden for tagdækning, da de opkøber virksomheden APURIT i 2003.

 

I 2004 stifter de Hedensted Tagdækning og i 2007 får de salgsrettighederne til flisefoden fra Eterno Ivica. I 2010 kommer Ole Rand til ejerkredsen og styrker kompetenceniveauet yderligere.

 

I 2011 sælger de Hedensted Tagdækning fra for at fokusere 100% på APURIT. APURIT’s omsætning og kundebase vokser støt år for år – og danner grundlag for den stærke markedsposition APURIT indtager i dag.

 

I 2018 bliver APURIT opkøbt af SOPREMA GROUP. SOPREMA GROUP er en af verdens førende inden for tagmembraner, isoleringssystemer, samt tagprodukter. Koncernen beskæftiger over 7000 medarbejdere globalt og har 51 produktionsfaciliteter, 60 datterselskaber og mere end 4.000 distributører.

Historien om APURIT

2003|

Gert W. NIelsen og Jørgen Albrechtsen køber APURIT

2004|

Gert W. NIelsen og Jørgen Albrechtsen stifter Hedensted Tagdækning

2010|

Ole Rand indgår i ejerkredsen og styrker kompetence- og vidensniveauet 

2011|

Hedensted Tagdækning sælges fra for at holde fokus på APURIT

2018|

SOPREMA GROUP opkøber APURIT

APURIT A/S
Blæsbjergvej 54
8722 Hedensted

+45 5614 4020
apurit@apurit.dk
CVR 32664202

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.