APURIT er en del af SOPREMA GROUP, som er en af verdens førende inden for tagmembraner, isoleringssystemer, samt tagprodukter. Koncernen beskæftiger over 7000 medarbejdere globalt og har 51 produktionsfaciliteter, 60 datterselskaber og mere end 4.000 distributører.

APURIT tilbyder tagpap, tagmaterialer samt opklodsning til tagterraser. For alle områder gælder det at vi tilbyder kalkulation, hjælp til opmåling samt vejledning i netop den løsning du ønsker for din kunde.

Vores unikke patenterede opklodsningsystem anvendes på tagterrasser med fliser og brædder. Har du brug for det tilbyder vi dag-til-dag levering på alle vores lagerførende produkter faktisk kan alle tag-materialer og tagpap leveres med kran direkte på taget. Desuden pakker vi ordren efter kundernes ønsker og i netop den mængde, som skal anvendes.

APURIT er totalleverandør af innovative tagmaterialer og har siden 1971 leveret kvalitets-løsninger til dansk byggeri.
Faglig stolthed, professionalisme og langvarige kunderelationer er vores drivkraft og ånd.
Vi tilbyder kalkulation, vejledning samt salg af tagpap og tagmaterialer til tagentreprenører.
Vi er leverandør af et unikt opklodsningssystem, der anvendes på tagterrasser med fliser og brædder.

Historien om APURIT

APURIT blev etableret tilbage i 1971. Virksomheden blev overtaget af Ole Rand, Gert W. Nielsen og Jørgen Albrechtsen i 2003. I januar 2018 blev APURIT opkøbt af SOPREMA GROUP.

Derfor er APURIT nu en del af SOPREMA GROUP, som er en af verdens førende inden for tagmembraner, isoleringssystemer, samt tagprodukter. Koncernen beskæftiger over 7000 medarbejdere globalt og har 51 produktionsfaciliteter, 60 datterselskaber og mere end 4.000 distributører.

Ole, Gert og Jørgen er i dag fortsat en del af APURIT. Det er for dem vigtigt fremadrettet at bevare den gode arbejdsplads, for deres 14 dygtige medarbejdere.

APURIT er med hele vejen – hvis du ønsker det

Vi har fokus på de langvarige kunderelationer og med APURIT som samarbejdspartner får du direkte adgang til vores erfaring, faglighed og kompetencer. Det er vigtigt for os, at vores kunder har succes med deres tagløsninger, og at vi sammen skaber gode resultater. Vi giver dig tryghed i form af erfaring og faglighed, når du står med et projekt, der involverer en løsning med APURIT.

Vores uddannede fagfolk står parat med kompetent vejledning og vi involverer os gerne i hele byggeforløbet. Vi er med
både i opstartsfasen, under byggeprocessen på byggepladsen, og når byggeriet står færdigt, så opgaven løses effektivt,
professionelt og skaber størst mulig værdi for både dig og din kunde.

SE KONTAKTPERSONER

APURIT A/S
Blæsbjergvej 54
8722 Hedensted

+45 5614 4020
apurit@apurit.dk
CVR 32664202

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.