Ovenlys

Stort udvalg og hurtig levering

Apurit kan gennem et tæt samarbejde med de førende ovenlysproducenter og -leverandører i Danmark tilbyde et bredt produktsortiment.

Som en ekstra service kan vi sammen med ovenlysproducenterne hjælpe med, at foretage opmåling til et byggeprojekt direkte ude på byggepladsen.

Apurit garanterer hurtig levering på lagerførte produkter, der omfatter forskellige varianter af A-lys, i størrelsen 52×52 cm til 100×100 cm.

Husk, at ovenlys ikke kun er lysindfald, men også fungerer som brandventilation.

Samarbejdspartnere

Unilite A/S er en af landets førende leverandører af ovenlys, og har mere end 25 års erfaring inden for ovenlys til industribygninger, offentlige bygninger, storbyggerier og private bygninger.

JET Domex A/S er Danmarks førende producent og leverandør af ovenlys og brandventilation. Virksomheden blev etableret i 2003.

Virksomheden fremstiller alle former for ovenlys, herunder i acryl, med tilhørende oplukkesystemer for enten brand- eller komfortventilation.

OvenlysKompagniet har et bredt sortiment af ovenlysløsninger til dagslys, ventilation, adgang og sikkerhed.

Alle produkter og løsninger er CE-certificeret jf. de gældende EN, DS og DIN standarder. OvenlysKompagniet har mere end 10 års erfaring fra branchen.

APURIT A/S
Blæsbjergvej 54
8722 Hedensted

+45 5614 4020
apurit@apurit.dk
CVR 32664202

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.